Nyhetsarkivet - 2003

Nyheter
Medlemmer
Referat
Statistikk
Gjestebok
Debatt
Galleri
Reiseliv
Historikk
FFC shop
Junior
Mimrehjørnet
Helsehjørnet
Musikk
Sekta
Quiz
Kontakt oss
Linker


Her finner du Fotballgruppa FCs nyhetssaker for 2003
Andre år:
Les om:
Nyhetsåret 2003 er straks omme (11.12.2003)
Ja, de bildene - hva skulle nyhetssidene vært uten dem
Ja, ja dere. Da ebber nyhetsåret 2003 sakte, men sikkert ut. 2003 kommer vel til å stå igjen som det året da nyhetsredaksjonen virkelig kom seg opp på beina. 44 saker (inkludert denne) og til sammen 65 bilder (inkludert dette bildet (bildet)) kan FFC-nyhetene skilte med.

Spesielt bildene må sies å ha gitt nyhetssidene et løft, ja en ny dimensjon om du vil.

Gribben ble årets nyhetshøk, med seks saker, sju hvis vi teller med den om faren hans. Sånn kan det gå når det er en stressende sommer og man blir tørst i varmen.

Gladnyhetene har også stått sentralt i år: et bryllup, tre leilighetsinnkjøp, en barnefødsel, en graviditet og en TV-opptreden for å nevne noe. Ellers har det vært mye helserelatert, noen løse rykter, noe regelrett tøys og et par sjeldne tilfeller av saklig informasjon.

Det er jommen ikke rart at hele FFC-miljøet (til og med Sekta) er strålende fornøyd med nyhetsredaksjonen. Det gir følgelig lave odds å vedde på at sjefs- og bilderedaktør Klossen og nyhets- og ansvarlig redaktør Obersten får fornyet tillitt ved neste styremøte i redaksjonen, særlig siden styret kun består av Klossen og Obersten. Oksen har riktignok møte- og talerett, men ikke stemmerett.

Nei, da gjenstår det bare å vinke nyhetsåret 2003 farvel og samtidig vente spent på hva det Herrens år 2004 kommer til å bringe. Dette blir spennende!
FFC-stjerne tatt i fyllerør (27.11.2003)
En uidentifisert FFC-spiller (bildet) ble fredag kveld observert på en av Oslos brunere caféer med en kraftig slagside. Personen sies å ha vært kraftig skjev i skøytene og pratet det reneste sludder.

Det sies at vedkommende spiller (bildet) i den siste tiden skal ha blitt kraftig kuet av en hysterisk feministrabulist og det er mulig at han av denne grunn søkte trøst dypt nede i flasker av mang en art. Han var i bunn og grunn kraftig påseilet og neimen om han spyttet i glasset heller!

Forbispaserende beskriver personen (bildet) som "noe besj", men klienter på nevnte café beskriver vedkommende som "kanon dritings". Når munnen ikke var opptatt med å bøtte innpå øl, sprit og det som værre er, var den fyllt med et salig rør om kommunevalg, likestillingslovdiskurs og maktutredninga. Så galt kan det gå når flaska prater.

Av hensyn til personens (bildet) gode navn og rykte unnlater FFC-nyhetene å komme med navn eller personnummer.
Den ukjente FFC-profilen i full bravur. Dama veit vi ikke noe om.
Kaptein Rømuld har bursdag! (25.11.2003)

Bursdagsbarnet i jubelrus
Det er en stor dag i dag. Gribbens far, Kaptein Rømuld (bildet til venstre) fyller år!

Kapteinen har lenge vært en stor fan av FFC og intet er vel mer naturlig enn å juble ut FFCs stolte motto på denne flotte dag.

Feiringen er planlagt å foregå i rolige former. Her skal det kun slås på skarptromma (bildet øverst til høyre). Stortromma spares til en annen anledning, men man skal ikke se bort i fra at det kommer til å bli dans og moro for det (bildet nede til høyre). Om det ikke blir dans og moro, kommer ihvertfall det berømte barskapet til å stå på gløtt.

Gribben kommenterer begivenhetene slik: "Fy flate jeg er stolt. Alt jeg kan har jeg lært av han."

FFC gratulerer på det aller, aller varmeste. "Dette var moro!", heter det i en uttalelse fra FFCs fødselsdagstalsmann Littj-Fattern.

Nå blir det fest, både musikk ...


..... og dans.
Norge ønsker FFC lykke på ferden (13.11.2003)

Det norske herrelandslaget i fotball har mistet tilliten blant folket etter bråket rundt slagserien til John Carew. FFC sliter ikke med det samme problemet

MMI-undersøkelse foretatt i månedsskiftet september/oktober viser at totalinntrykket til Nils Johan Semb, John Arne Riise og det norske landslaget er dårlig. De spurte i undersøkelsen har gitt sine karakterer på en skala fra 1 til 6, med 1 som svært negativt og 6 som svært positivt. Gutta i FFC scorer høyest med 4,62, fulgt av kvinnelandslaget i håndball på 4,48. Fotballjentene kommer på "fjerdeplass" med 3,93. Nils Johan Semb og hans disipler sitter igjen med stusselige 3,19.

Det har lenge vært viden kjent at Fotballgruppa FC har blitt hele Norges nye kjæledegger. Bortsett fra sprut gærne feministrabulister (se saken under), stiller hele Norge seg bak FFC på deres tur til Spania (se bildet). Det er faktisk såpass stor interesse rundt FFC at det spekuleres i om det er dette som er grunnen til at Ravnen gir seg i NFF. Ubekrefta rykter forteller at han er på vei til et prestisjefylt verv i toppledelsen i Fotballgruppa.
Dette var rørende. Vi skal ikke skuffe dere Norge.
Hysterisk kvinneforsker truer FFC (11.11.2003)  
FFC er i hardt vær. Nå har de lagt seg ut med radikale feministmiljøer også

I går ble ledelsen i FFC tipset om en svært truende trussel. Enkelte rabiate kvinneforskere har fått ferten i FFC og deres aktiviteter og de likte slett ikke det de fant. FFC har i det lengste håpet at de kom til å unngå hysteriske rødstrømper og andre kranglefanter, men nå ser det ut til å blåse opp til storm.

Kvinneforsker Mari Teigen (bildet) har bestemt seg for å ".... foreta en diskursiv kjønnsanalyse av innholdet og deretter melde FFC inn for likestillingsrådet (evt ombudet eller direktøren). Det er store problemer med sågar det tekstuelle som det subtekstuelle på FFC's hjemmeside."

Det er naturlig nok endel frykt og uro i FFC miljøet. Skal en så flott og plettfri organisasjon som FFC bli angrepet av usakligheter? Skal rabiate kjønnsforskere sabotere ved hjelp av ml-taktikk og annet svineri?

"FFC har og har alltid hatt et godt forhold til kvinner. Jeg tror jeg kan trygt si at vi er glad i kvinns alle mann, til og med Prokken. Vi har ingenting å frykte fra likestillingsrådet, snarere tvert imot. Dama kan jo ikke apostrofregler engang.", sier Obersten i en kommentar.
De usaklige kommentarene hagler fra forskningmiljøene
Moren til Prokken har bursdag (05.11.2003)

Ja, da er høsten her for alvor og alle vet hva det innebærer: Prokkens mor har fødselsdag!

Vanligvis pleier Prokken å feire dagen hjemme hos sin mor med bløtkake, før han vender snuten mot sentrum for å dra på konsert med rockebandet Sweetness. Så også i år, rent bortsett fra at Sweetness ikke spiller konsert da.

FFC gratulerer på det aller, aller varmeste. "Dette var moro!", heter det i en uttalelse fra FFCs fødselsdagstalsmann Littj-Fattern.

Siden nyhetsredaksjonen ikke har noe tilgjengelig bilde av Prokkens mor, bringer vi her et bilde av Klossens mor (bildet). Hyggelig dame det også
Oksen på tur i det kalde nord (04.11.2003)

Oksen i sitt rette element. Gutten bare elsker kulde og sier ikke nei til en real "catfight"
Oksen (bildet) ble nylig sendt til Svalbard av FFC for å sjekke mulighetene for iskaldt lokalderby. De relativt store forhåpningene ble imidlertid raskt konfrontert med de kalde fakta: Her fantes ingen fotballstadion, og her var intet fotballag!

I fortvilelsen kom det Oksen for øre at det var en gymsal der gamle som unge, og "gutter" som "jenter(?)" møttes på fredager for å spille fotball. Men det nærmeste en kom et derby var når gruvearbeiderne fra Barentsburg kom på besøk og banket de norske administratorene ned i støvlene. Slike kamper endte som regel med at norskene bestakk noen russere med brennevin for å spille med det norske flagget på brystet. På den måten ble total slakt og ydmykelse unngått. Skuffet måtte Oksen konstatere at han var nødt til å vende tilbake til Oslo og Obersten med de dårlige nyhetene.

Ellers var Oksen heldig og ramla over et seminar om e- demokrati med deltakere fra noen av Norges mange kommune-administrasjoner. Turen var derfor ikke totalt bortkastet for Oksen da han kunne skravle med likesinnede ut i de sene nattetimer om sine to store interesser: kommuneøkonomi og valg.

Er denne drosja ledig?
Gutta til Legen kan svømme (03.10.2003)

Mediastormen rundt FFCs lege Dr. Med Gunnar Berglund aka Røde-Gunnar aka Legen fortsetter. Ikke før har de verste bølgene rundt flyttingen av legekontorene og Legens angivelige behandling av Osama bin Laden lagt seg, før det braker løs igjen.

Denne gangen er det heller ikke småtteri nyhetsredaksjonen har å by på: Det viser seg at gutta til Legen kan svømme dvs at Legen har krutt i røret. Legen og hans utkårede venter familieforøkelse. En liten lege eller oversykepleier ventes å melde sin ankomst om ca et halvt års tid.

Med smårollinger i den faste spillergruppa, innbytterrekka og sekta fra før av, skulle det bare mangle at det ikke dukket opp skrikerunger i det medisinske støtteapparatet også.
Skulle tru disse gutta svømte godt ja
Legen selv forklarer fenomenet slik: ”Dette er kompliserte greier og veldig vanskelig å forklare.

Jeg kan røpe at det har med mann og kvinne og kjærlighet å gjøre. Resten får folk finne ut av sjøl.”

Miljøet i og rundt FFC reagerer med stor glede på nyhetene, selv om Pettern er misunnelig og Prokken noe forvirret og skjønner lite av det hele.
De kommende foreldre vet ennå ikke hva barnet skal hete, men det er en rekke gode alternativer.

Det er ikke sikkert hvorfor verken Lothar eller Ralf vurderes.
Gamle-Bruun debuterer for sesongen (16.09.2003)

Skjør ankel til tross: Gamle-Bruun stiller opp i ukas oppgjør
Torsdag 18.09 spiller Teisens B-lag seriekamp, slik at både der Bomber og Klossen er uaktuell for FFC-oppgjør. Troppen som skal sendes avgårde er dermed litt tynn og FFCs ledelse har jobbet på spreng med å få på plass en erstatter.

Det ble lenge vurdert å hente inn Mr. Dog, den lovende spilleren som i den siste tiden har blitt knyttet til FFC, men hensyn til økonomien og balansen i laget tilsa noe annet.

Valget falt på en gammel FFC-kjenning. Gamle-Bruun har ved flere anledninger vartet opp med festfotball og en serpreget og publikumsvennlig fotballstil. Mange husker sikkert hvordan han på fremragende hvis åpnet scoringsballet forrige sesong med sin flotte scoring i Johannesburg.

Gamle-Bruun var uheldig tidligere i sommer og tråkket stygt over (bildet), men ryktes nå å være i fin form og klar til dyst.
Nye bedrifter fra Legen (16.09.2003)
FJELLVANDRING: Skjermbildet fra Al-Jaqzeera viste i går al-Qaida-lederen Osama bin Laden vandrende med stokk i et hittil uidentifisert fjellområde. Ifølge TV-stasjonen skal opptaket være fra slutten av april eller tidlig mai i år. Foto: AFP
I den siste tiden har det blitt visket mye i kroker og kriker om FFCs anerkjente lege, Doc Berglund. Det er greit at han har håvet inn en del penger fra Klossen og Oberstens mange operasjoner, men hvor mye penger kan det egentlig dreie seg om? Konsultasjoner og operasjoner av FFC-medlemmer kan umulig alene finansiere de nye overdådige Legekontorlokalene. Legen må ha andre, til nå ukjente, inntektskilder.

Det kommer derfor ikke som noen overraskelse når det nå verserer tunge rykter om at det er Legen som har behandlet Osama Bin Laden. Den aldrende Amerika-venn har jo vært borte fra rampelyset en god stund pga av dårlig helse, men nå virker han å være i fin form.

Doc Berglund er verdenskjent for sine effektive behandlingsmetoder, og når man ser hvor sprek Osama virker idag, er det vel liten tvil om at der er Legen som har hatt en finger med i spillet.

Legen selv ønsker ikke å bekrefte noe som helst, men røpet seg nok litt da han sa følgende: "En gammel røver som Ossie har godt av å gå litt i fjellet. Han kan ikke sitte i den fuktig hulen hele dagen."
Ny spiller linket til FFC (08.09.2003)

Bikkja på banen? Rykter forteller at denne unge og lovende spilleren er på vei til FFC
Fotballagent Roger VonGrosseBøff fra Fotball & Markedsanalyser AS (Boks 354, Krødsherad) har kontaktet FFC om en mulig overgang til FFC.

Bikkja (bildet) stod og røyka sigaretter ved Økern t-banestasjon da VonGrosseBøff fant ham, og han klarte etter 2 pakker med hundekjeks å overtale ham til å komme seg ut av sigaretthælvete og satse alt på fotball.

Bikkja har nå forlatt sin tidligere suspekte omgangskrets og er på søken etter et lag med sans for pels og bjeff. Det har kommet VonGrosseBøff for øre at FFC jakter på nye talenter.

Da VonGrosseBøff opererer som agent for Mr. Dog, ser han helst at all kontakt går gjennom han, og ja, han er interesserte i å komme med et bisnissforslag om mulighet for overgang.

Mr. Dog har i løpet av de siste månedene gått gjennom er totalrenovasjon av både indre organer og psykisk motivasjon, og er helt klart noe av det bedre fotballnorge har sett siden fotballen fant sin runde form. Han legger prestasjonsnivået høyt, og da menes høyt som i høyere enn for eksempel en høy mann som er høy og bruker stylter.

I en treningskamp han spilte mot det Rumenske U-landslaget, headet han resolutt inn vinnermålet som resulterte i 3 - 2, bare 30- sekunder før slutt.

Et ufordelaktig utseende vil også gjøre sitt for at resten av FFC-spillerne vil fremstå som de reneste Athenatleter på neste julebord.

Argumentasjonsrekka rundt fordelene ved dette kjøpet er lang, og lengre enn lengst, men kan ei overgå det lengste du kan tenke deg. Pris er diskutabelt, men det kalkuleres med et 5-siffret beløp.

"Da spilleren tidligere kommer fra et belastet Østkantmiljø, bør det av hensyn til hans velrenomerte familie utvises diskresjon rundt hans eventuelle overgang. Forhåpentligvis lekkes ikke saken til FFC-nyhetene", får vi opplyst fra sikre kilder i FFC-ledelsen.

Legekontorene flytter (04.09.2003)

Nå er det endelig bestemt: Legekontorene flytter fra Vogts gate 54 A til nye luskuriøse lokaler i Sandakerveien 79 (inngang Amtmann Meinichs gate).

Under ledelse av overlege Dr. Med Gunnar Berglund, aka Legen, har klinikken vist seg å bli en meget profitabel bedrift. Legen selv svømmer i penger (bildet øverst til venstre) og er ikke i stand til å søle bort alle pengene selv. Av den grunn må noen grunker spyttes tilbake i klinikken. Den mest fornuftige måten å gjøre det på ble vurdert til å være overdådige lokaler.
Over: Legen med neven full av dollars. Under: Legen klar til nye dyster   Klossen får gjennomgå
"Det er spesielt operasjonene til Obersten og Klossen (bildet til høyre) som har vært innbringende, men alle i FFC har bidratt med sitt gjennom store og små konsultasjoner", heter det i en av de siste pressemeldingene fra legekontorene i Vogtsgate 54A.

Legen selv er grisefornøyd og gleder seg stort til nye operasjoner (bildet nede til venstre).

"Jeg tror jommen meg jeg skal ta meg råd til å ansette noen nye sykepleiere også. Sånt noe blir det jo så trivelig av. Klossen bør glede seg til neste operasjon.

Hvilken operasjon? Slapp av! Jeg kommer nok på noe", sier hovedpersonen selv til FFC nyhetene.

Flyttingen er planlagt å skje om ca. en måneds tid.
Gode nyheter fra Klossen (15.08.2003)

Ai, ai, ai! Nå ble det mye å lure på for Klossen. Dette var det ikke lett å bli klok på.
Klossen (bildet) har som kjent i lengre tid slitt med et leit bein. To operasjoner i ankelen hjalp lite og det ble konstantert et tretthetsbrudd i beinet.

Klossen var naturlig nok nedbrutt. Han så for seg et langt år uten andre fotballfaglige aktiviteter enn TV-titting og øldrikking. Mang en bekymret sjel så Klossen luske inn til en MR-scan og det var få, om noen øyne som var tørre med tanke på hva norsk og internasjonal fotball kom til å gå glipp av denne sesongen.

MR-scanen forandret alt dette. Klossen fant ut at han var utsatt for en ondsinnet practical joke fra Lege Gunnar Berglund. Det var umulig å se noen tegn til noe tretthetsbrudd eller noe annet som var i veien. Klossen var i villrede. "Hva betyr dette?", spurte han seg selv. "Er jeg frisk? Er smertene i beinet bare fantomsmerter? Har Legen hypnotisert meg til å tro jeg er skadet? Finnes sjøormen i Loch Ness?"

Mistankene mot Legen styrket seg i går da Klossen gjennomførte 90 minutter med toppfotball uten antydninger til smerter. Klossen er grisefornøyd, såpass at han ikke klarer å være vred på Legen en gang. Dette betyr at han er plassert på toppen av innbytterlista denne høsten og hopper inn som fast spiller etter nyttår. FFC gratulerer med ny hjerne og syns det med foten er flott også.

Legen kommenterer hendelsene slik: "Jajajajajajaja! Slapp av littegrann da. Han sa at han hadde vondt i beinet. Jeg ga han bare det han ville ha. Ærlig talt! Tretthetsbrudd?! Hvis han virkelig ville spille fotball hadde han skjønt at det der bare var noe sjøsprøyt. Men operasjonene var jo hyggelige. Vi kosa oss skikkelig vi. Jeg nekter å tro at denne Klossen angrer på det"


Ryktene går. Hvem er single....
Rykter før sesongstart (15.08.2003)

Endelig står sesongstarten for døren, og blant de mange FFC supporterne er spenningsnivået på topp. Det har vært en turbulent sommer for flere av spillerne, og dette har skapt bekymring blant fansen. Redaksjonen har i det siste hatt en voldsom pågang fra publikum for å få vite om det er noe hold i ryktene som har spredd seg som ild i tørt gress langsmed jungeltelegrafen. Spesielt interessert virker de kvinnelige FFC tilhengerne (bildene) å være.

Som en ekstraservice til våre mange fans presenterer vi derfor noen av "ryktene" fra de mest seriøse fanzinene:

Fjorårets store spiller Der Bomber: Gutten har nesten ikke vært observert i sommer, men noen mener de har sett han gjennom vinduet i leiligheten på Tøyen, hvor han har sittet foran dataskjermen og jublet.

Oksen Karlsen har som vanlig hatt sommerjobb på Plantasjen, og har ellers blitt observert sammen med Blomster-Finn.

Obersten: Her har rykteflommen vært stor. Tidlig på sommeren kunne det virke som Kong-Alkohol hadde vervet seg et medlem på livstid, men på sensommeren har FFC ubestridte leder blitt observert hyppig på beste vestkant sammen med en ung pike. Hvis ryktene er sanne og Obbe har skaffet seg kjæreste, hva vil dette ha å si for hans engasjement i FFC?

Gribben har til stadighet vært i nyhetsbildet i sommer. Han har gjort det motsatte av Obbe, og sparket kjæresten på dør. Dette resulterte i tung fyll og lite trening (les. treningsleir), men så overrasket han alle og kjøpte seg kåk. Har guttungen blitt voksen, det blir spennende å se om han kan prestere opp mot sitt beste i år.

Prokken har til stadighet blitt observert utenfor et horehus. Mange lurer på om han har fått pult seg? "Neppe" var en kommentar fra hans mor.

Jan-Cato Klossen har amputert benet sitt og har meldt overgang til Mathare United. Han var i sommer med å vinne Norway Cup for sin nye klubb.

Fattern: Ryktene vil ha det til at gutten har solgt huset i Moss og har flyttet til Alta, men slapp av.... Han kommer til å fortsette i FFC. "For en god gutt".

Littj-Fattern har vært småforkjølet, men skal visst være klar til seriestart. Ellers har han kjøpt aksjene til Jan, og visstnok blitt rik.

Gurkan ble i sommer arbeidsledig, dumpet av dama og rundpult av en Næger. Bortsett fra det hadde han en fin tur til Sarpsborg i august.

-NTB-


..... og hvem er ikke det mon tro?
Snart sesongstart (15.08.2003)

Gode gamle Hersleb skole. Det skal bli
godt å komme tilbake til det rosa slottet.
Da nærmer det seg sesongstart igjen. Det kribler i beina til alle spillerne, i kjeften på hele sekta og i stetoskopet til legen. Endelig er vi også tilbake til røttene våre, Hersleb skole (bildet).

Til og med Sekta er fornøyd med utviklinga. "Bræ", heter det i en sjelden positiv uttalelse fra den kanten.

Foreløpig er det litt usikkert når første oppgjør finner sted. Det er mulig at det er allerede torsdag 21. august. Hvis ikke er det helt sikkert uka etter, 28. august klokka 18.45 (merk tiden).

Vel møtt og lykke til med sesongen!
Gribben i døtten (23.07.2003)
Det er altså her Gribben skal drikke opp dette årets studielån

Det er ingen tvil om hvem det stormer rundt i sommer. Gribben, eller Tobbe om du vil, er virkelig i døtten om dagen.

Fredag kjøpte gutten sin egen leilighet. Kåken ligger i Maridalsveien 90 (bildet), og der kan han stå på balkongen å se til Alcatraz (eller Nesodden om du vil).

"Nå mangler jeg bare en PC og CM4 så skal jeg klare å komme meg ut av alko-helvete, det hjelper selvfølgelig på at jeg nå er blakk og gjeldsoffer", sier Gribben til FFC-redaksjonen.

Redaksjonen gratulerer på vegne av hele FFC med ny leilighet og diger gjeld, for ikke å glemme ny hjerne da såklart.
Nektes på livstid
Gunnar Rømuld får ikke servering.
(23.07.2003)

Gunnar "Gribben" Rømuld vil aldri igjen bli servert alkohol igjen i puben der han ble arrestert tidligere i sommer, sier pubeieren.

Fotballegenden ble natt til lørdag 5. juli arrestert av politiet i en hotellbar i Surrey, etter å ha kommet i slagsmål med en fotograf fra tabloidavisen News of the World. Avisen hadde dagen etter bilder av arrestasjonen.

I dag sier husvert Mark Noble-Campbell at han ikke ville servere Gribben mer alkohol etter hendelsen, skriver PA.

Slagsmålet var ikke det som fikk mest oppmerksomhet, men det at Gribben (eller Tobbe som han nå blir kalt av Sekta) unnlot å møte på treningsleiren til FFC fra lørdag til søndag. Uteblivelsen førte til spekulasjoner om at Gribbens dager i FFC var talte. Dette har senere blitt benektet av både ledelsen i FFC og hovedpersonen selv.

En talsmann for bryggeriet som driver puben avslørte tidligere at Gribben hadde drukket hvitvin i puben i «noen måneder».

(NTB)


Gribben i storslag i sommer

Det har vært dårlig med fotballfaglig fokus på Gribben i sommer, men god kontakt med gutta fra Nesodden det har han hatt. Den saken er klar.
Pressemelding
Jeg, Gribben Sønsteby, ønsker å komme med en offentlig beklagelse til alle personer i og rundt FFC. Det som ble gjort fra min side ovenfor FFC er selvfølgelig utilgivelig, og jeg har ingen tilfredsstillende unnskyldning å komme med. Alt jeg kan si er at valget om å utebli fra treningsleiren ble tatt i "drita full" tilstand, og da muligheten for å gjøre om på dette handlingsvalget kom, hadde jeg rotet meg inn i en situasjon jeg ikke klarte å komme meg ut av.

Jeg forventer ingen sympati, men håper at klubben ikke vil komme med sanksjoner i form av utestengelse.

Jeg lover at fokuset fremover skal rettes mot det sportslige, og jeg er innstillt på å jobbe 100% for FFC i årene fremover. Jeg er klar over at media i den siste tiden har satt spørsmålstegn ved min litt uheldige omgang med alkohol. Jeg beklager som sagt det som gikk utover FFC, men ellers er det ingen å beklage overfor. Alt jeg kan si er at det er en stressende sommer og jeg blir tørst i varmen.

-G-
Treningsleiren på Jeløya - en ubetinget suksess!
Strålende solskinn, nydelige omgivelser og godt oppmøte var rammene for sommerens treningsleir på Jeløya. Vert Fattern hadde virkelig noe å være stolt over da han viste fram innkvartering og fasiliteter. Oppmøte for helgen var Fattern, Prokken, Obersten, der Bomber, Oksen, Littj-Fattern, Pettern, Legen og Loffen. Klossen var i brøllup, Gurkan i utdrikningslag og Gunnar "Tobbe" Rømuld unnlot å møte pga uvettig alkoholbruk. Sekta var i harnisk og krevde at han ble sparket fra klubben med umiddelbar virkning. Hans plass i førsteåttern er litt usikker, men ledelsen i FFC forsikret om at han har en framtid i klubben. "Vi skal få ryddet opp i problemene, banna bein!", sier Obersten i en kommentar.

Selve treningskampen gikk flott. For Moss Sprint Libido spilte: Fattern, Oksen, Littj-Fattern, Legen og Pettern. For Jeløya spilte der Bomber, Loffen, Prokken og Obersten. Legen imponerte med god kondis og var den første til å kaste inn hånklet. Alikevel var Moss det førende laget. Jeløya kom gang på gang etter i målprotokollen og måtte mobilisere noe voldsomt for å utligne. Da de klarte det var det duket for dribleshow og lukefest, noe som førte til at Moss kom i ledelsen igjen.

Littj-Fattern utmerket seg med utmerket innsats, en målfarlig skuddfot og et spektakulært fall, som førte til at kun halve kroppen var dekket av hud. Jeløya prøvde å utnytte et haltende Mosselag, men istedet var det Moss som kom på en glimrende overgang hvor en oppofrende Okse fikk æren av å avslutte et flott angrep ved å sette inn seiersmålet for Moss. Gratulerer.

Etter kampen var det duket for hamburgere og mengder med saft, etterfulgt av noen jevne og gode crocket-kamper hvor gutta høflig nok lot verten vinne.

Har det klikka for Gamle-Bruun? (14.07.2003)

Det var mange bekymrede FFC-aktører etter at Gamle-Bruun ikke dukket opp på treningsleieren på Jeløya. Få trodde at det lå Tobbe-motiver bak fraværet, det er bare Gribben man har så lave tanker om. "Håper det står bra til med gutten", var det flere en èn som bemerket.

Nå viser det seg at bekymringen var fullt ut berettiget. Bildemateriale (bildet t.v.) som FFC-redaksjonen har fått fatt i taler sitt tydelige språk: Gamle-Bruun har klikka fullstendig og det er på tide å tilkalle psykiatri-politiet med sine hvite trøyer.

Andre kilder (bildet t.h.) tyder på at det værste er over og at han er i full gang med trening med ball igjen. Han skal atpåtil ha en fandenivolsk innstillingen. FFC ønsker lykke til videre

Oksen = Gartnern? (05.06.2003)

"Oksen Ferdinand likte å ligge under et tre å lukte på blomster. Oksen Karlsen liker å sitte på verandaen å lukte på blomstene han har i blomsterkassa si."

Sitatet over er et rykte som svirrer rundt i Norges land. Oksen ble nemlig observert en søndag formiddag på Plantasjen da han kjøpte blomster til blomsterkassene sine.
"På banen kan jeg virke som en hardhaus, men det er bare en maske. Egentlig er jeg en myk mann som setter pris på myke ting som f.eks blomster, keramikk, mosaikk, kunst og jazz." fortalte Oksen nylig i et åpenhjertig intervju med magasinet House and Gardens.

FFC-miljøet vurderer et navnebytte: fra Oksen til Gartnern. Fra legekontorene i Vogts gate 54A kom det en veldig usammenhengende pressemelding med noe vås om noe Legen kaller "allergi". Typisk Legen: alltid ett eller annet faguttrykk på lager. Ha Ha.
Grønne fingre er en ting, men svart neglelakk a gitt!
  Styremøte i redaksjonen (05.06.2003)  

Oksen: flott styremøte gutta, men nå var det godt med pause. Fy flate så tørst man blir!
Fredag 30. mai var det styremøte i redaksjonen i FFC. Møtet ble avholdt på idylliske Partheatret Gods like utenfor Oslo sentrum. Hele styret (Klossen og Obersten) møtte. Som representant for spillergruppa møtte Oksen, med møte- og talerett, men uten stemmerett. Etter at saksorden ble godkjent ble det raskt slått fast at innsatsen til redaksjonen kunne belønnes med et rungende "Bræææ!". I retningslinjene for tiden framover ble det bestemt at det skulle bli "Bræ!".

Etter en rask drikkepause (bildet t.v.) gjov man løs på valg av diverse ledere. Oksen ble foreslått som sjefsredaktør, men fikk ingen stemmer. Til vervet som nyhetsredaktør ble Obersten valgt med akklamlasjon. Klossen ble valgt til bilderedaktør med akklamlasjon. Obersten ble valgt til ansvarlig redaktør (uten akklamlasjon) og Klossen til sjefsredaktør med akklamlasjon.
Oksen var med hele veien, mer eller mindre fraværende. Han var uansett fornøyd med å følge et realt styremøte for første gang.

Forsamlingen (bildet t.h.) var henrykt over hvordan sakene ble behandlet og ikke minst over resultatet etter valg av nytt styre. de klarte heller ikke å la være å le, da styret rett og slett sa så mye morsomt hele tiden. De aller fleste tisset på seg.

Nesten alle var strålende fornøyd med styremøtet. Noen var litt skeptiske.

Gribben: Fysj og pføy! Her var det mye tullemail!
Gribben er grinete (22.05.2003)

FFC-medlem Gribben (bildet t.v) er som kjent kjent som en flittig fyr. På Blindern sitter han dag ut og dag inn og skriver på sin hovedoppgave, et framtidig storverk om NATO og Sovjet og sånnne ting. Det er store forventninger til gutten og han kan for Guds skyld ikke forstyrres slik at han mister konsentrasjonen. Det er på dette grunnlag at han har gått til det skritt å be sine medmedlemmer i FFC om å begrense sin elektroniske kommunikasjon med han til det absolutte minimum.

FFC hører godt på det øret og har med øyeblikkelig virkning svartelista Gribben fra all framtidig elektronisk kommunikasjon .......... FOR ALLTID (bildet t.h.)!

I en uttalelse fra legekontorene i Vogts gate 54A heter det: "Konsentrasjon kan være bra det, eller dårlig. Jeg gir faan.
Gunnar B"

Da er Gribben stengt ute.

Terrorfrykt (bildet øverst t.v.) i FFC (22.05.2003)

To skoler i muslimske områder er al-Qaidas fremste terrormål, etter at al-Qaida i går oppfordret til terror mot Norge. Justisministeren og Politiets sikkerhetstjeneste (PST) satt i går kveld i krisemøte. Det hersket i natt full forvirring. Hvorfor er nettopp Norge nevnt? Verken de ansvarlige politikerne, ekspertene eller PST kan gi et fullgodt svar på hvorfor norske interesser er terrormål.
- Jeg frykter at grunnen til at Norge er nevnt, er at al-Qaida allerede har blinket ut et norsk mål for et nytt terrorangrep, sa Stein Tønneson, direktør for Institutt for fredsforskning (PRIO) til norske medier i går.
PST fikk meldingen om al-Qaidas nye terrormål gjennom media - ikke fra CIA, Mossad eller britiske MI6, som er de vanlige kildene. Da de nye og svært alvorlige truslene ble kjent, gikk alarmen hos norske myndigheter. Justisminister Odd Einar Dørum avbrøt møtene på Stortinget, og returnerte umiddelbart til Regjeringskvartalet og krisemøter.

FFC spesielt utsatt
- Jeg tror det er spesielt farlig for norske fotballklubber i muslimske deler av Oslo. Jeg tenker spesielt på den flotte klubben Fotballgruppa FC som jeg lenge har vært en fan av, sier justisminister Dørum.
FFCs ledelse prøver å berolige sine mange kvinnelige skrekkslagne supportere (bildet nederst til venstre).
- Jeg føler ikke at FFC rammes av disse truslene. FFC har i alle år hatt et godt forhold til våre lokalmiljø, både på Hersleb og Tøyen. Vi har ingenting å frykte, snarere tvert i mot, sier FFC-leder Obersten i en kommentar.

Hersleb skole: et mulig terrormål?

..... for ikke å snakke om Tøyen skole
Gribben får tillitt (20.05.2003)

Danias 2. lag har fått ny kaptein. FFC-spilleren Gribben (bildet) har fått det ærefulle oppdraget å lede de danske drenge. Om han blir kaptein hele sesongen kommer an på resultatene. Foreløpig har han vist seg ansvaret verdig og har ikke gjort skam på de danske fargene.

Danias 2. lag er viden kjent som det laget som nekter å rykke ned fra 7. divisjon, uansett hvor mange ganger de havner på nedrykksplass ved sesongslutt. De setter seg rett og slett på bakbeina og nekter.

Gribbens far Kaptein Rømuld kommer med følgende kommentar: "Kaptein? Den slyngelen der? Dette har jeg ikke noe tru på. Den gutten har aldri vært noe kaptein-emne. Det har vært åpenbart fra dag èn."
Et synlig tegn på den tillitt og respekt Gribben nyter på Dania 2
Prokken har fått seg dame (19.05.2003)

Prokken (bildet) har gått hen og gjort det utenkelige: fyren har fordundre meg fått seg et kjei! Med sølvmedalje i poengligaen og toppscorertittelen fra oppgjøret i Kristiansand trygt i lomma skulle man tro at det fikk holde med hell for den karen. Det viser seg imidlertid som om den gode gamle regelen om hell i kjærlighet og spill og sånn ikke biter på Prokken.

Prokken skal ha kommet over dama under sitt opphold i oljebrænsjen og hun skal visstnok være en venninne av Lægens 13 år gamle søster.

Gratulasjoner er på sin plass, men riktignok med en advarende pekefinger fra Oksen på kjøpet:
"Husk, ikke noe pulings Prokken. Trusa på!"
Lykken blomstrer hos Prokken. Hell i både spill og kjærlighet.
  Der Bomber og Prokken avgjorde poengligaen (16.05.2003)
 
Etter gårsdagens oppgjør i Kristiansand er det klart: Der Bomber ender opp med flest poeng i sesongen 2002/2003. Prokken kommer på andreplass. Med bare en kamp igjen av sesongen og en ledelse på 6 poeng, er det umulig å ta igjen der Bomber og Prokken har en klaring på 6 poeng til Oksen.

Det er vel ingen som ikke unner der Bomber seieren, etter at han tapte til Klossen i siste kamp i forrige sesong og etter at det kunne se ut som en strekkskade kunne spolere avlsutningen på årets sesong.

På samme måte er det gledelig med Prokkens sølvmedalje. Etter en begredelig vårsesong 2001 med ynkelige 10 poeng på 13 kamper, var det klar nivåheving i sesongen 2001/2002. Han har fulgt opp den klare trenden i år og var den eneste som klarte å gi der Bomber kamp til døra.

Gratulasjoner er på sin plass, både med flott innsats og med ny hjerne.
Der Bomber jublet over sammenlagtseieren Etter kampen feiret der Bomber og Prokken behørlig
Rocke-Janna no more? (14.05.2003)

Der Bomber (bildet) har i lengre tid gått under navnet Rocke-Janna, pga den rocka stilen og interessen for hard rockemusikk. I det siste har flere merket små tegn til forandring i holdning och attityd. "Har gutten begynt å bli litt soft?", undrer folk seg. Inntil nylig har man ikke hatt noe annet enn en litt urolig følelse i magen å gå etter, men nå har ting forandret seg.

Kilder i Staten (som velger å være anonyme) kan fortelle at det ut fra der Bombers kontor på Økern strømmer det ut toner fra den fryktede radiostasjonen P4. Koseprat og søplemusikk slukes rått og spesielt vestlandsbandet Vamp virker å være en favoritt.

Rocke-Janna er død! Lenge leve P4-Janna!
Det er bare èn radiostasjon som gjelder for der Bomber nå, samma hva Valgerd sier.
Der Bomber skadet!?(13.05.2003)

Der Bomber (bildet t.v.) "dro en Heggem" på Teisen-trening i går. Et kvarter ut i treninga smalt det på baksiden av låret og der Bomber (bildet t.v.) måtte sørmodig innrømme at det ser stygt ut for resten av sesongen. Med to kamper igjen leder der Bomber (bildet t.v.) med 6 poeng og 15 scorede mål på Prokken. Med oppmøte i de to siste kampene hadde der Bomber (bildet t.v.) nærmest vært garantert sammenlagtseieren, men nå kan altså ledelse glippe i siste liten (bildet t.h.)
Mange husker sikkert hvordan Klossen passerte der Bomber med to scorede mål i siste oppgjør i forrige sesong og nå kan altså historien gjenta seg.
Det er viktig å presisere at det foreløpig ikke er sikkert om resten av sesongen ryker for der Bomber eller ikke. Legen konkluderer med at det er der Bombers kropp, så han får bestemme sjæl.
Da John Carew hørte om nyhetene ringte han til der Bomber med de trøstende ord "sånn er fotball og sånne ting".
FFC venter i spenning.
Der Bomber i godt humør tross alt Stikker Prokken av med sammenlagt-seieren?
Gamle-Bruun har blitt pappa! (11.05.2003)

Ole "Gamle-Bruun" Bruun og hans utkårede Silje har blitt foreldre! Lille Noah (bildet) kom til verden kl. 07.10 lørdag morgen. Alt står bra til med den vesle morgenfuglen og de stolte foreldre. Noah ønskes hjertelig velkommen på FFCs rekruttlag, selv om det i skrivende stund ikke er sikkert om posisjon på banen. I enkelte kroker viskes det "spiss", men det er for tidlig å si noe sikkert.

FFC gratulerer på det aller varmeste.
Noah ti minutter gammel. Velkommen!
JULEBORD!! (09.05.2003)
Klok av skade fra i fjor går velferdskomitèen i FFC inn for julebord onsdag 28. mai. I fjor ble ikke julebordet arangert før 4. oktober og som Aage Waage Bøge så riktig påpekte 18. desember første det til at verden gikk av hengslene og vår virkelighet ble litt i overkant parallell. Så vidt Aage kan huske førte det til at folk ble single, ankler gikk til helvete, folk mista jobben, folk som overhodet ikke skulle pule gjorde nettopp det og Kirsten Flagstad-statuen i Hamar fikk skjegg. På oppfordring fra Aage tar vi ansvar, og tar fylla når den hører hjemme, slik at man slipper å høre kjenningsmelodien til Twilight Zone hver morgen når man står opp.

Starttidspunkt og planene for kvelden er ennå ikke klare. Man skal ikke se bort fra at det blir en liten quiz, og oppmerksomhet til de forskjellige aktørene i hele FFC organisasjon er heller ikke usannsynlig. Noe som er helt sikkert er at man ikke kommer til å bli mobba hvis man blir full. Velkommen!
Hu hei så moro det skal bli med julebord igjen
Comeback-konsert med:
De aldrene pop-ynglingene i Sweetness (med sterke bånd til FFC) har endelig somlet seg til å spille konsert igjen. Tid og sted er Blue Monk fredag 16. mai. Alle som setter pris på god musikk bør kjenne sin besøkelsestid. Med på kjøpet for man Nitro Minus med FFC-supporter Espen Nesset bak trommene og Cherry Cherry Electric Blood. Men kjøp og kjøp fru Blom, hele greia er jo dritgratis. "Vi skal spille fletta av dem", sier Obersten i en kommentar.

For de der ute som er bekymret for hørselssansene sine kan det være godt å høre følgende melding fra legekontorene i Vogts gate 54A: "Øresus ække no' farlig hvis det er forårsaka av god musikk. Ærlig talt. Såpass burde man vite, elendige knehøner!"
Littj-Fattern skal gifte seg (25.04.2003)

Kalde føtter? Slapp av! Det er ikke Littj-Fattern, men en annen fyr.
Etter kampslutt i Hong Kong 24. april slapp Littj-Fattern den store nyheten: Fredag 2. mai skal han gifte seg! Han blir dermed første FFC-gutt med giftering på fingeren og ovetar dermed ledertrøya i etablertcupen fra barnefar og mossekråke Fattern. Sermonien foregår i Kongens stad København og ryktene forteller at lokalene er Det Kongelig Danske Pornoakademiet. Det må presiseres at dette ikke er bekreftet.

Meldingen kom brått på for alle i FFC-troppen. Littj-Fattern forklarte at han ventet med å fortelle det for å avvente om den beryktede "ni-dager-før-bryllupet-kalde-føtter"-effekten (bildet) skulle slå til eller ei. FFC gratulerer Littj-Fattern og hans utkårede Marit på det varmeste, både med bryllupet og med nye hjerner.

I en pressemelding fra legekontorene i Vogst gate 54 A kommer dr. med Gunnar Berglund med følgende kommentar: "Bryllup sier'u? Det kan bli barn av sånt no assa og så vidt jeg veit har dere et fra før. Men, men det er deres kropper, så gjør som dere vil."
Sesongslutt nærmer seg (11.04.2003)
Idet påsken står for døren er planene klare for resten av sesongen. Kontrakten med Tøyen skole varer ut mai. Det er fire kampdager igjen. 17. april (skjærtorsdag), 1. mai og 29. mai (Kr. himmelfartsdag) er det ikke kamp. De gjenværende datoene er altså:
  • Torsdag 24. april
  • Torsdag 8. mai
  • Torsdag 15. mai
  • Torsdag 22. mai
Da gjenstår det bare å ønske god påske og å gratulere med ny hjerne såklart.
Klossen skal opereres igjen (07.04.2003)

Klossen (bildet) skal tilbake på operasjonsbordet. Legen syns det var såpass trivelig sist gang at han gjerne gjentok bedriften. Klossen (bildet) er veldig spent på inngrepet, men begynner samtidig å bli ganske lei. "Jeg lengter tilbake til fotballbanen", heter det i en kommentar. I en uttalelse fra legekontoret i Vogts gate 54 A heter det: "Det er jo tross alt hans kropp, men hvis han har så mye imot en ny operasjon, skulle han drukket mer Cola. Pizzainntaket derimot var OK".

Klossen (bildet) mister ikke motet, men holder humøret oppe. "Det viktigste er jo at jeg blir bra igjen, er det ikke?"

FFC ønsker lykke til og gratulerer med ny hjerne.
Klossen er tross alt ved godt mot. Heia Norge!
Oksen skadet i kampen, men vant banketten (04.04.2003)
Oksen (til venstre) fikk et stygt kutt over øyet i gårsdagens kamp i Luxemburg. Han ble sendt til Legevakten for å sy, men møtte alikevel opp på banketten etter kampen. Om det var de flotte assistentene til Legen eller at laget hans vant vites ikke, men han var ihvertfall i strålende humør og ble kåret til bankettens vinner.

Obersten (til høyre) var også i storslag tross det forsmedelige tapet. Prokken på sin side forsvant inn i et kott med en av serveringsdamene, men ryktes å ha kommet slukøret tilbake.
Oksen vant banketten på tross av det stygge kuttet i panna.
Gribben gikk bananas i fødselsdagsselskap (27.03.2003)

Gribben (bildet) feiret nylig sin 29-årsdag hvor det ble gjort stor stas på gutten. Ikke nok med at han fikk masse presanger, det blei sannelig disket opp med flott kake også. Planen var at det skulle være en forholdsvis rolig affære, men sannelig var det en som smugla inn litt sprit som han raust delte med fødselsdagsbarnet. Det gikk som det måtte gå: Gribben (bildet) blei fyra opp og kom snart i krangel med Legen om hvordan man skulle takle en ny invasjon fra Tyskland. Skulle man vente på engelskmennene, eller spurte over til Sovjet etter hjelp?

Stemningen ble etterhvert temmelig amper og da Legen begynte å sparke på leggen til Gribben (bildet), klikka det fullstendig for gutten. Sint som en alke tuppa han til bursdagskaka så kremen føyk veggimellom. Stakkers den som måtte rydde opp det sølet.
Gribben: "Fordømrade kommunister! Jeg kan bli så sint at jeg flyr i flint!"
Gunnar Berglund M.D. svarer på avsløringene (18.03.2003)
Etter massivt trykk fra opinionen, presse og statsmakta, kommenterer endelig FFC-lege Gunnar Berglund (bildet) opplysningene om at han i hemmelighet har vært storspiller i rullestolbasket i Sverige på vei til Italia.

"Det kan dere bare ta å drite i!", heter det i en pressemelding fra legekontorene i Vogtsgate 54 A.
Legen med kontant svar til kritikerene
Gunnar Berglund M.D. tatt med buksa nede (12.03.2003)

Det har i den senere tid gått rykter om at FFCs lege Gunnar Berglund slettes ikke har noen medisinsk bakgrunn, men ingen har lykkes i å bevise dette - før nå! Kontakter i Sverige har kommet over Berglunderns "före detta" hemmelige, "numera" alment kjente liv, noe som førte til store oppslag i Aftonbladet i oktober 2000.

Siden 1972 har han vært OL deltaker for Sverige i RULLESTOLBASKET! Han skal nå bli proff i Italia, jobber som fiskekonsulent i Stockholm og skal vistnok engang ha fått en laks på13,3 kilo. Hvordan proffplanene blir påvirket av avsløringen av dobbeltlivet vites i skrivende stund ikke og det med laksen stiller vi oss tvilende til.

Miljøet i og rundt FFC er i sjokk og vet ikke helt hva de skal tro. Alt er kaos for øyeblikket. Gunnar Berglund gör sitt åttonde
Paralympics i Sydney. Och till våren
blir Sveriges poängkung proffs
i Italien.
Foto: PRESSENS BILD
Oksen sett på TV!! (12.03.2003)

FFC-helt Oksen (bildet) opptrådde tirsdag 11. mars det Herrens år 2003 på TV, nærmere bestemt på TVNorge-nyhetene. Han pratet om politikk og greier med tittelen "valgforsker, UiO".

"Mediahore" heter det i en uttalelse fra Last Train. FFC på sin side gratulerer på det varmeste.
Oksen briljerte i sin TV-opptreden

Klossen operert i ankelen (27.01.2003)
Som andre mann i FFC-rekken har Klossen blitt operert i ankelen. En litt hastig inngrepen av en viss riktig kjekk Dr. Berglund resulterte i en oppskåren ankel. Dr. Berglund lo og skjemtet under hele operasjonen og Klossen fikk av den grunn ikke helt tak i begrunnelsen for inngrepet. Det var noe med å skaffe plass til en hoven sene og det tøyt ut masse drit under prosessen.

Klossen ligger hjemme med benet høyt og humøret en tanke lavere. Han ser alikevel lyst på situasjonen og regner med å være tilbake i fotballfaglig forsvarlig stand om ca. to måneders tid, eller 6 til 8 uker om du vil. Ventetiden kortes ned med gamle Liverpoolkamper på video og masse sjokolade. FFC ønsker god bedring og benytter samtidig sjansen til å gratulere med ny hjerne.

Innbytter Ole Bruun skadet (20.01.2003)

Ole "Gamle-Bruun" Bruun stilte opp som storfavoritt i snowboardkonkurranse på Tryvann i helga. Full av iver og boblende over av entusiasme var han i ferd med å utklasse alle konkurrentene da iveren tok overhånd i et hopp. Ute etter å kopiere sine elegante triks på fotballbanen, var han i ferd med å forbløffe snowboardverden, da tyngdepunktet kom litt for langt fram og han gikk i bakken med et brak foran forferdede tilskuere. Han ble sporenstreks fraktet til Vogtsgate 54 A for behandling av Lege Berglund og en av hans mange kvinnelige assistenter (bildet t.v.).

Gamle-Bruun er kraftig forslått, men i godt humør. Det gode humøret skyldes ikke minst at han har tatt på seg gjeld helt opp til ørene etter å ha kjøpt seg leilighet på Opsal. Han og Silje er i skrivende stund på vei for å skrive kontrakt (bildet t.h.). FFC gratulerer med leilighet og ønsker god bedring med skaden.

Plaster på såret Kontrakten er underskrevet og nøklene overlevert

Skandaløse forhold i Belfast! (17.01.2003)

FFC-oppgjøret i Belfast mellom Crusaders FC og Glentoran FC skulle vise seg å bli en skandale. Windsor Park (bildet t v) var i elendig forfatning og kampen måtte flyttes rett før kampstart. Reservebanen var ikke mye å skryte av den heller, men FFC spillerne var sporty nok til å spille alikevel for å ikke skuffe de mange tilskuerne (bildet t h). Som Prokken uttalte etter kampen: "Nå har de (bildet t h) opplevd mye fælt her i Belfast en god stund. Det hadde vært for ille om de (bildet t h) måtte gå slukøret hjem uten å få sett forbildene sine i aksjon." I samråd med UEFA besluttet FFC å gi kampen oppvisningskamp-status slik at den ikke blir tellende i statistikken.

Windsor Park i dårlig forfatning Alle ble glade da kampen kom i gang

Klossen permitert for vårsesongen (06.01.2003)

Ankelproblemene fortsetter for Klossen (bildet). Ankelen hans trenger sårt hvile og av den grunn har Klossen (bildet) selv bestemt å permitere seg selv fra FFCs sportslige arrangementer hele vårsesongen, selvfølgelig etter samråd med dr.med Gunnar Berglund, som i og for seg ikke hadde noen spesielle synspunkter på saken. Superinnbytter/halv-fast medlem Gurkan går dermed på en ny sesong som fast innslag i FFC bataljene. Klossen (bildet) ønsker alle lykke til med vårsesongen og lover å komme sterkt tilbake.

Ellers er Littj-Fattern tilbake etter en tung høst, mens Obersten nærmer seg matchform uten å være helt framme ennå.

Er du lysten på mer? Gamle godsaker finner du her